Logga in

Anmälan Sommarläger 2020

JA! Det blir läger i sommar men inte på Ora som planerat. Vi vill ju ge våra scouter möjlighet till sommarläger i sommar och håller just nu på att hitta en plats för läger i närheten av Vaxholm. Genom att vara i närheten av Vaxholm kan vi erbjuda möjligheten för scouterna att sova över eller för de som så önskar att bara delta på dagarna. Vi kommer att meddela er så fort platsen är bestämd.

Aktiviteterna på lägret kommer att i så stor utsträckning som möjligt vara avdelningsvis med undantag för några lägerbål. Allt för att inte samlas i så stora grupper.

Vi kommer ha ett gemensamt lägerkök. I dagsläget har vi två personer som ansvarar för detta men de skulle gärna vilja ha lite hjälp i köket under lägret. Är man intresserad av detta kan man meddela det i anmälan under övrig info.

Kåren håller sig naturligtvis uppdaterad kring rekommendationerna kring Corona och följer dem. Så sent som i måndags 18/5 lät Folkhälsomyndigheten meddela att de ser positivt på läger så länge hänsyn tas till att minska smittspridning. Löpande information om detta hittar du här.

Avdelning Datum Kostnad
Myrorna & Insekterna 30 juli - 1 aug 900 kr
Ugglan 27 juli - 1 aug 1300 kr
Sjöfåglarna & Råseglet 25 juli - 1 aug 1500 kr
Ledare / Ledarbarn   200 kr / dygn max 600 kr

Resan till och från lägret sker med hjälp av föräldrars bilar.

Hoppas att många av er är sugna på scoutläger i sommar!

Anmälan:

  • Fyll i hälsodeklaration och anmälan via länken nedan senast 15 juni.
    Har man anmält sig så är anmälan bindande. Avbokning pga sjukdom kan göras fram till dagen innan lägret utan kostnad.
  • Betala deltagaravgiften till Plusgiro 68 25 91-3 senast 30 juni.
    Märk betalningen med scoutens namn och avdelning. 

Det är viktigt att både betalning och hälsodeklarationen kommer in i tid så att vi kan fortsätta att planera lägret på bästa sätt.

Beskrivning hur du loggar in i Scoutnet hittar pdf här (479 KB) .