Logga in

Anmälan Sommarläger Ellboda 2020

Nu är det bestämt att sommarens läger kommer att vara på Ellboda, ute på Bogesund. Vi har läger som vanligt med övernattning men det finns också möjlighet att bara delta dagtid. Meddela detta i anmälan.

Aktiviteterna på lägret kommer att i så stor utsträckning som möjligt vara avdelningsvis med undantag för några lägerbål. Allt för att inte samlas i så stora grupper.

Vi kommer ha ett gemensamt lägerkök. I dagsläget har vi två personer som ansvarar för detta men de skulle gärna vilja ha lite hjälp i köket under lägret. Vill man inte vara med hela veckan kanske man kan hjälpa till någon dag eller två. Är man intresserad av detta kan man meddela det i anmälan under övrig info eller mejla till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..

Kåren håller sig naturligtvis uppdaterad kring rekommendationerna kring Corona och följer dem. Löpande information om detta hittar du här.

Avdelning Datum Kostnad
Myrorna & Insekterna 30 juli - 1 aug 900 kr
Ugglan 27 juli - 1 aug 1300 kr
Sjöfåglarna & Råseglet 25 juli - 1 aug 1500 kr
Ledare / Ledarbarn   200 kr / dygn max 600 kr

Resan till och från lägret sker med hjälp av föräldrars bilar.

Vi behöver hjälp med transporten av materielen till och från lägret så har du släpvagn och/eller kan köra meddela detta till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. 

Hoppas att många av er är sugna på scoutläger i sommar!

Anmälan:

  • Fyll i hälsodeklaration och anmälan via länken nedan snarast.
    Har man anmält sig så är anmälan bindande. Avbokning pga sjukdom kan göras fram till dagen innan lägret utan kostnad.
  • Betala deltagaravgiften till Plusgiro 68 25 91-3 senast 30 juni.
    Märk betalningen med scoutens namn och avdelning. 

Det är viktigt att både betalning och hälsodeklarationen kommer in i tid så att vi kan fortsätta att planera lägret på bästa sätt.

Beskrivning hur du loggar in i Scoutnet hittar  pdfhär (479 KB), vid problem med anmälan kontakta Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller din avdelningsledare.