Skriv ut
Publicerad 02 december 2019 02 december 2019

Kvällens möte på kullön skvallrade om att vi verkligen var i november med mörker och regn som hängde i luften. Efter rop och lek begav sig scouterna allt djupare in i kullöns mörka skog där de träffade på Snövit.

Snövit behövde scouternas hjälp att komma på namnen på djur som hon hört. Efter att scouterna också fått lyssna identifierade de Brunbjörn , räv, dovhjort, vildsvin och rådjur. Sedan pratade scouterna vidare med Snövit om djuren , vad de åt, hur de såg ut när snövit plötsligt kom på att scouterna kanske kan hjälpa dvärgarna, hon var bekymrad då de verkade ha problem med de allra enklaste sakerna.

Scouterna gav sig iväg och träffade på Toker som kört händerna i ett myrbo, och behövde hjälp med att känna efter vad han hade i sina påsar, Prosit som blivit så förkyld att han inte visste vad han hade i sina burkar, och Trötter som inte längre kunde hålla ögonen öppna och behövde hjälpa att para ihop bilder.

Efter att ha använt hörseln, synen, känseln och luktsinnet och hjälpt Snövit och dvärgarna samlades scouterna krig elden, sjöng drack saft och åt skorpa innan de begav sig hemåt igen.

IMG 20191202 223836