Logga in

Myrlogo 10psharp-PhDkRzOOp0Y7I9rCBhOacf2

Ny kväll nya utmaningar. Scouterna var fulla med spring, och vi lekte ute en stund innan vi övade oss i att ta ställning. Ja, kanske/vet inte eller nej. Att själv få fundera lite på vad som är viktigt för mig, vad som är ok för mig och vad jag inte gillar. Därefter begav oss in för att höra vad Tofs hade att meddela. Tofs återkopplade till egenskaperna som var och en tidigare funderat på  i och med att vara superhjältescout, och om vad som är gemensamt för alla superhjältar, att vara snäll, att se till att alla får vara med och om att vara modig.

Tofs skickade med scouterna att fundera på vad det är och lyfte att mod också kan vara att att våga säga nej när något inte känns rätt.

Därefter delade vi upp dem patrullvis. Vi pratade om Thinking day visade bilder från Jamboree 2019 i USA, och diskuterade om jämlikhet, mångfald och inkludering. Vi jobbade praktiskt och övade på knopar. Därefter tränade vi samarbete och hade inomhus orientering. Vi avslutade som vanligt med gemensam sångstund. Summa Summarum; att vara scout innebär att vara en schysst kompis!

Sportlov  innebär inget möte nästa vecka.

Välkomna åter 5 mars på Kullön!

Rebecca, Axel, Johannes, Alexander och Edvin
received 1076277306039874