Logga in

Myrlogo 10psharp-PhDkRzOOp0Y7I9rCBhOacf2

Terminsprogram

Info om denna aktivitet

Lördag 06 november 2021 09:00 - 16:00
Höstlovsaktivitet HT21
Plats  Scoutlokalen

https://www.waxholmsscoutkar.se/kargemensamt/karens-filarkiv/277-inbjudan-hostlovsaktivitet-2021/file

Waxholms scoutkår arrangerar i år en dagsaktivitet på lördag under höstlovet. Aktiviteten riktar sig till alla scouter och kommer alltså samla deltagare från alla avdelningar.

 

Samling kl 9 och avslutning kl 16 vid scoutlokalen. Vi kommer att utgå därifrån och hålla oss i Vaxholm – det kommer alltså inte bli några resor.

Vi kommer vara ute hela dagen. Kläder efter väder – bra skor/kängor/stövlar, gärna underställ, varm tröja på eller i ryggsäck, liksom regnkläder – och scoutdräkt, förstås.

Vi vill att scouterna har med sig en dagsryggsäck, alltså ”skolryggsäck” modell större men inte lägerryggsäck. I denna vill vi att de har:

 

  • Varm tröja (om inte på)
  • Regnkläder (om inte på)
  • Tunnare mössa + vantar (om inte på)
  • Sittunderlag (namnmärkt!)
  • Matsaker 
  • Vattenflaska
  • Plats för att bära gemensam patrullutrustning, dvs mat/stormkök etc.

 

Glöm inte att märka alla saker. Telefoner och godis lämnar vi hemma.

 

Kostnad för aktiviteten är 75 kr. För detta får man mellanmål (x2), lunch och frukt. 

Anmälan krävs för detta evenemang, gärna så snart som möjligt men senast tisdag 2/11

Anmälan sker genom att ni Swishar 75 kr till: 0760-170087 (Maria Grahm), skriver scoutens fulla namn (för- och efternamn), ordet ”höstlov” och ev. allergier/matanpassning. Om du av någon anledning INTE vill att vi ska fota scouten och ev publicera på vår hemsida eller sociala medier, skicka då ett sms till samma telefonnummer och meddela detta. Samma sak om det är något speciellt vi bör veta, exempelvis kraftiga allergier etc. Då detta är ett avdelningsöverskridande evenemang är det inte säkert att scoutens ordinarie ledare är närvarande.

Swish-exempeltext: ”Anna Andersson, höstlov, ej fläsk, mjölkallergi”. Detta är 47 tecken, Swish gräns är 50. Detta är den enda anmälan som krävs, inget formulär, mail etc.

Varmt Välkomna! ?