Logga in
 • Bli Scout

  Bli scout

  Tycker du att scouting verkar kul? Du är alltid välkommen att besöka oss på ett avdelningsmöte och känna på vad det innebär att vara scout i Waxholms scoutkår. ...

  Läs mer
 • Waxholms Scoutkår

  Waxholms Scoutkår

  I Waxholms Scoutkår strävar vi efter att ge våra barn och ungdomar äventyr, friluftsliv, gemenskap och personlig utveckling i scoutings anda. Att vara scout i Waxholm skall alltid vara roligt, ...

  Läs mer
 • Scouterna

  Scouterna

  Vad är scouterna egentligen? Hur många finns det? Vad vill de? Läs mer om scouterna i Sverige på scouternas hemsida.

  Läs mer

Vässarö 2022

Lägermeddelande 3

Här kommer den sista informationen inför sommarens läger!

Utresa

Råseglet och förläger

Samling vid scoutlokalen den 5 augusti kl 09:00. Sedan ledarbilar mot Vässarö.

Sjöfåglarna

Buss 670 avgår Västerhamnsplan 07:37, från Ytterby avgår buss 680 kl 07:35, med 2 byten, framme 10:42 vid ändhållplats Ellans vändplan, därefter 1 km promenad till Strömkajens brygga. Båten till Vässarö avgår 11:15. Hajken fortsätter på Vässarö, mer info kommer separat.

Ugglan

Samling 8 augusti kl 11:00 vid Vässarö Brygga i Strömsviken i föräldrabilar, båten avgår till Vässarö 11:15. Scouterna ansvara själva för transporten dit men vi rekommenderar samåkning.

Myrorna och Insekterna

Samling 10 augusti kl 11:00 vid Vässarö Brygga i Strömsviken i föräldrabilar, båten avgår till Vässarö 11:15. Scouterna ansvara själva för transporten dit men vi rekommenderar samåkning.

 

Vässarö Brygga vid Strömsviken

https://goo.gl/maps/4nS5MyxnBDvo97h27 

Hemresa

Hemfärd sker Lördagen den 13 augusti kl. 15:00 från Strömsviken i gemensam buss som ankommer till lokalen på Björkstigen vid 17:00  Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. 

 

Har ni möjlighet att hjälpa till att tömma lastbilen på saker som kommer till lokalen före scouterna är vi enormt tacksamma!

Kontakt under lägertiden

Under lägertiden kommer det finnas möjlighet att ringa till kåren på telefonnummer 0703-582712. Den telefonen är alltid påslagen, övriga ledartelefoner är normalt avstängda. 

 

Postadress till lägerängen:

Waxholms Scoutkår

Vässarölägret, 742 96 Gräsö

 

Utrustningslista

En komplett utrustningslista hittar du på hemsidan under Kårgemensamt/Sommarläger, eller via länken nedan: 

https://www.waxholmsscoutkar.se/kargemensamt/sommarlager/filarkiv-sommarlager/205-utrustningslista-sommarlager

 

Är det något du undrar kontaktar du som vanligt din avdelningsledare. Tänk på att det kan ta ett par dagar extra att få svar i semestertider.

Vi ses på Vässarö!