Logga in

Ugglan

Vårterminen 2021

Ugglan hoppas att vårterminen kan starta den 25 januari. Vi avvaktar besked från Folkhälsomyndigheten. Vidare informtion skickas ut till alla föräldrar så snart vi vet mer.

Må så gott!

Önskar ledarna på Ugglan

Höstterminen 2020

Höstterminen har börjat och vi har som vanligt möten på måndagar 18.20-20.20. Vi är 14 st. Ugglor denna termin, det finns plats för några till. Går du i åk 4 eller 5 och är nyfiken på scouting så kom gärna på ett möte och se vad vi gör. Du får massor av kul, härligt umgänge med scouterna, frisk luft och energi, vi lovar!

Välkommen att höra av dig till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. 0767676480

Ugglans vårövernattning på Själbottna

Tältövernattning 11-12 maj på Själbottna

Nu är det dags att verkligen använda det vi tränat på under hela året. Vi kommer bo i tält på en ö ute skärgården, laga all vår mat ute, njuta av att vara ute i skärgården och (förhoppningsvis) vårsolens värme.

Resan dit går med Vaxholmsbåt till Själbottna. Bara resan är ju ett äventyr! För hemresan fanns inga bra Vaxholmsbåtar så då behöver vi bli hämtade på Östra Lagnö (färja till Ljusterö). 

Ladda ner inbjudan.

Ugglans vårdag

Söndagen den 31 mars ger sig Ugglan ut för att möta våren. Inbjudan hittar du här. Anmälan senast onsdag 27 mars.

Amerikanska plättar

Hej, jag lovade att ge er receptet på de amerikanska plättarna. Här kommer det!

https://www.ica.se/recept/amerikanska-pannkakor-713437/