Logga in

Ugglan

Höstterminen 2020

Höstterminen har börjat och vi har som vanligt möten på måndagar 18.20-20.20. Vi är 14 st. Ugglor denna termin, det finns plats för några till. Går du i åk 4 eller 5 och är nyfiken på scouting så kom gärna på ett möte och se vad vi gör. Du får massor av kul, härligt umgänge med scouterna, frisk luft och energi, vi lovar!

Välkommen att höra av dig till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. 0767676480

Ugglans vårövernattning på Själbottna

Tältövernattning 11-12 maj på Själbottna

Nu är det dags att verkligen använda det vi tränat på under hela året. Vi kommer bo i tält på en ö ute skärgården, laga all vår mat ute, njuta av att vara ute i skärgården och (förhoppningsvis) vårsolens värme.

Resan dit går med Vaxholmsbåt till Själbottna. Bara resan är ju ett äventyr! För hemresan fanns inga bra Vaxholmsbåtar så då behöver vi bli hämtade på Östra Lagnö (färja till Ljusterö). 

Ladda ner inbjudan.

Ugglans vårdag

Söndagen den 31 mars ger sig Ugglan ut för att möta våren. Inbjudan hittar du här. Anmälan senast onsdag 27 mars.

Amerikanska plättar

Hej, jag lovade att ge er receptet på de amerikanska plättarna. Här kommer det!

https://www.ica.se/recept/amerikanska-pannkakor-713437/

Ugglan blir utvandrare

På Ugglans övernattning 24-25 november så följer vi de svenska utvandrarna i 1870-talets Sverige till det nya landet i Amerikas förenta stater. Vi åker till Narven utanför Norrtälje.

Med bil: 8 mil från Stockholm och Uppsala. Kör mot Vätö efter Norrtälje. Efter ca 4 km vägvisare ”Narven”. På lördagen avstigning vid avfarten från Vätövägen. På söndagen hämtning vid stugan. De föräldrar som skall köra kommer bli kontaktade.

Inbjudan och utrustningslista.