Logga in

logga 1 20140907 1998986451

Nu är terminen igång! Det var kul att möta alla förväntansfulla scouter vid lokalen tidigare idag. Vi blev lite flera än vad vi var beredda på, men inte fler än att alla får plats på avdelningen. Vi var 28 scouter på mötet idag, men mycket energi och spring i benen.

Vi började med att ropa ropet ett par gånger. Ropet finns här på hemsidan (kolla i menyn under Insekterna) så det går bra att plugga på det ett par gånger. 

Efter det delade vi in oss i patruller och lekte en namnlek. Vi kollade också in hur vår lokal ser ut innuti.

Sedan övade vi knopar (råbandsknop för alla, och ett par knopar till för de som varit med längre). Råbandsknopen behövde vi sedan när vi skulle ta oss in i "Farfars skafferi".

Vi avslutade med ett kort prat och en sång, och skickade med en lapp hem om beställning av scoutskjorta. Vi vill att beställningen skall vara gjord senast om två veckor, den 19 september. Lappen om scoutdräkt finns för nedladdning här på hemsidan. Där hittar du ochså terminsprogrammet. Skriv ut och sätt upp på väl synlig plats i köket!

Kan man inte komma på ett möte vill vi att man meddelar detta. Meddela antingen via SMS till Hasse (0709-860437) eller via mail till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..

För de barn som ännu inte är anmälda via vår hemsida (https://www.waxholmsscoutkar.se/foer-besoekare/bli-scout), önskar jag att det blir gjort snarast. Då får vi alla kontaktuppgifter på ett ordnat sätt och ni missar ingen information. Vi använder i huvudsak mail och hemsidan för vår kommunikation