Logga in

logga 1 20140907 1998986451

Vad kul vi har haft denna termin! Och vad scouterna har tillskansat sig nya kunskaper inom knopar, första hjälpen och naturen! Med mera!

Igår var Pelle och Savannah från Ugglan hos oss och berättade om hur deras möten går till och vad de håller på med. De som har gått två år (elelr börjar klass 4 till hösten) på Insekterna är redo för att börja på Ugglan. Patrullerna verkar få ta mer ansvar för att planera sin mat på hajker och på Ugglan får man chans att ta knivmärket! 

Sedan instruerade Pelle oss hur man gör vinkelsurrning, för att kunna bygga grejer genom att sätta ihop slanor/pinnar. Det gick fantastiskt bra, så i slutet på mötet hade vi två broar som höll att går över!

I helgen är det tält-övernattning tillsammans med alla spårarscouter (Myrorna och Insekterna) vid Lindbacken, Rånäs (nära Rimbo). Vi träffas vid Lindbacken lördagen den 21 maj kl 10:00 och avslutar vid Lindbacken söndagen den 22 maj kl 13.00. Packa smart med hjälp av packlistan! Lindbacken: Norrbyggebyvägen 90, 762 96 Rånäs. (https://goo.gl/maps/zpYBGd4iJJKiZLYS6)

Terminens sista händelse är Kåravslutningen på Lägret torsdagen den 2 juni klockan 18:15. Då samlas alla scouter i Waxholms scoutkår för en gemensam avslutning. Föräldrar och syskon är också välkomna! Vi avslutar ca 19:45.