Logga in

logga 1 20140907 1998986451

Nästa lördag 17/10 har vi planerat en aktivitet speciellt för de lite äldre barnen på avdelningarna – vi kallar den Treornas höstdag.

Från början tänkte vi att bara de som var scouter förra året skulle vara med, men efter sommaren så kommer alla 2011:or (som vill fortsätta) byta avdelning till Ugglan. Den här dagen är till för att börja ”få ihop” 2011:orna lite över avdelningsgränserna – och för att lyfta ut dem som är äldre litegrann att ta lite mer ansvar. Så vi vill gärna att även nya scouter födda 2011 följer med, om de vill så klart.

Dagen börjar 09:30 med samling vid scoutlokalen, och avslutas strax innan 15:00 på samma ställe. Vi kommer hålla oss i Vaxholm (Eriksö) så ingen bil-/busstransport.

Vi kommer vara ute hela dagen. Kläder efter väder – bra skor/kängor/stövlar, gärna underställ, varm tröja på eller i ryggsäck, liksom regnkläder.

Vi vill att barnen har med sig en lite större ryggsäck (men inte lägerryggsäck – vi pratar om en ”stor skolrygga” eller motsvarande). I denna vill vi att ni har:

  • Varm tröja (om inte på)
  • Regnkläder (om inte på)
  • Tunnare mössa + vantar (om inte på)
  • Sittunderlag (namnmärkt!)
  • Tallrik*2 + bestick + kåsa/mugg i påse. Det behöver inte vara någon dyr specialutrustning, men ska inte vara något som går sönder.
  • Plats för att bära gemensam patrullutrustning, dvs mat/stormkök etc.

Telefoner och godis lämnar vi hemma.

Kostnad för aktiviteten är 50 kr. Anmälan krävs för detta evenemang, gärna så snart som möjligt men senast torsdag 20:00 – detta så vi hinner handla etc.

Anmälan sker genom att ni Swishar 50 kr till undertecknad (0706019700) , skriver ert barns namn och ev. allergier/matanpassning. Om du av någon anledning INTE vill att vi ska fota ditt barn och publicera på våra avdelningsbloggar, skriv ”ej foto” i anmälnings-swishen också.

Swish-exempeltext: ”Anna Andersson, ej fläsk, nötallergiker, ej foto”. Detta är 48 tecken, Swish klarar 50. Det finns flera med samma förnamn, så fullt namn tack. Detta är den enda anmälan som krävs, inget formulär, mail etc.

Slutligen, då detta är en avdelningsöverskridande aktivitet så är det viktigt att vi har koll på om det är något speciellt vi bör känna till om ditt barn. Exempelvis epilepsi, allvarliga allergier, diagnoser etc. Vi förstår att det kan vara känslig information. Välkommen att kontakta mig separat via telefonnumret ovan eller denna mail. Det gäller såklart om ni har några frågor eller funderingar också.

Mvh Patrik, ledare Insekterna

0706019700