Logga in

Kårgemensam terminsstart 28/8 13:00

Stort tack, till alla som var med, för ett fantastiskt läger på Vässarö. Vi hoppas att ni alla har haft en riktigt skön sommar.

Nu tar vi nya tag inför en spännande termin med scouterna, utfärder i skogarna omkring oss och spännande övernattningar.

Vi välkomnar alla kårens medlemmar till kårgemensam terminsstart söndagen den 28 augusti kl 13:00 vid Tenö lada. Tillsammans inviger vi det nya scoutåret.

Vi börjar mötet i våra gamla avdelningar. Under mötet kommer sedan de scouter som ska byta gren att tillsammans med sina kompisar att välkomnas till sin nya avdelning. Vid mötets slut har vi alltså samlat oss i de avdelningar som vi kommer att tillhöra under det kommande året.

Vi räknar med att vara klara vid 14:30.

Välkommen!

Röjarskiva i lokalen 28/8 15:00

Varmt välkommen till Röjarskiva/Arbetsdag i scoutlokalen där vi plockar i ordning på lägermaterielen och gör fint inför den kommande terminen.  

Var: Scoutlokalen
När: 28 augusti kl 15:00 (efter den gemensamma terminsstarten) 
Hur: Med ett glatt humör!

Vi bjuder på fika med smörgåsar medan vi går igenom vad som behöver göras.

Kåravslutning 2 juni

Torsdagen den 2 juni klockan 18:15 samlas alla vi scouter i Waxholms scoutkår för en gemensam avslutning på Lägret i Vaxholm.

Föräldrar och syskon är också välkomna.

Vi avslutar ca 19:45.

Välkomna!

Scoutkårens pulkadag 20 februari

Välkomna till en rolig söndag med hela familjen! Vi ses den 20 februari kl 11-13 på Tenöbadet. Korv och saft till alla! Ta del av pdf bifogad inbjudan (318 KB)  för detaljer.

pulka

Terminsstart

Hoppas jullovet varit bra!

Kommande vecka startar scouterna igen och avdelningarna har sitt första möte för terminen:

  • Ugglan 17/1
  • Sjöfåglarna 18/1
  • Insekterna 19/1
  • Myrorna 20/1