Logga in

Prova-på-möte 6 september

Nu börjar Scouterna

Som scout får du vara med om en massa roliga och spännande saker. Du får lära dig att laga mat ute i skogen, skriva hemliga meddelanden, knyta knopar och mycket annat.

Det blir också roliga lekar & tävlingar, spännande äventyr och mysiga stunder framför brasan i en skogsglänta. På våren brukar vi bo i tält under en helg och under sommaren har vi fyra dagars läger. Låter det här kul?

Välkommen till Scoutgården, Björkstigen 7 (vid bussgaraget) söndagen den 6:e september klockan 14.00 – 15.00 eller 15.30 - 16.30

Vi har då ett prova-på-möte där du får vara med på ett scoutmöte och se hur det går till samtidigt som vi informerar föräldrar om scoutkårens verksamhet.

Vi ser gärna att alla som är intresserade av att vara med föranmäler sig i formuläret på vår hemsida: www.waxholmsscoutkar.se/foer-besoekare/bli-scout (extra viktigt om du inte kan komma på mötet 6/9)

För dig i åk 2 och 3 har vi möten på onsdagar och torsdagar c:a 18:15 - 19:45. Första ordinarie möte kommer att ske 9:e respektive 10:e september.

Välkommen!

Har du frågor? Kontakta oss på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Till dig som förälder

För att kunna erbjuda en verksamhet med kvalitet till så många som möjligt behöver vi vara fler vuxna. Att vara hjälpledare är både kul och lärorikt och kräver inga särskilda förkunskaper. Om du är intresserad, anmäl dig gärna i förväg (se ovan).

I år har vi två tider för prova på mötet (14.00 - 15.00 resp 15.30 - 16.30). Vi hoppas på detta sätt att komma under folkhälsomyndighetens gräns på 50 personer. Vi tar ingen föranmälan till mötena utan först på plats gäller. Vi ber om förståelse om vi måste be er att återkomma senare.

PS: storasyskon är också välkomna att anmäla sig på hemsidan till våra andra avdelningar för äldre barn.