Logga in

Myrlogo 10psharp-PhDkRzOOp0Y7I9rCBhOacf2

En tapper liten skara scouter möttes i mörkret på Kullön. Vi började mötet med att tända lyktor och lekte en lek där scouterna själva fick bestämma, beskriva och leda. 

Så dök Tofs upp igen och gav scouterna en klurig utmaning. Ni skall följa ett spår och för att klara det måste ni tyda alla tecken...undrar om ni har lika gott minne som jag.....
Vi gick igenom spårtecken hur de såg ut och dess betydelse, innan scouterna som med sin låga numerär bildade en gemensam patrull, gav sig iväg.
Med lyktor i mörkret hjälptes de åt att försöka tyda och följa tecken. De hade på sin väg också funnit en del ledtrådar dolda i ett chiffer, som de gemensamt löste. Vidare genom hagar stannade vi upp och pratade om, hur vet man vart man är och vart man ska?
Scouterna fick titta på en karta och där försöka lista ut var vi var genom att tyda de tecken som syntes på kartan. Målet ledde dem till lägerelden där vi sjöng, drack saft och åt kex. Därefter gick vi ...supertysta....på led genom naturreservatet för att avsluta med rop på parkeringen....å tänk trots det hala underlaget av lera höll sig alla på fötter.
 
Tack för ikväll.
 
Rebecca, Axel, Johannes Alexander och Edvin
 received 201703507710530